De 12 Heilige Nachten

Datum/Tijd
Datum: 7 december 2022
Tijd: 20:00 - 22:00

Locatie
Vrijeschool de Berkel
Henri Dunantweg 4
7201 EV, Zutphen


Een verdiepende activiteit in de kersttijd voor iedereen.

Door Frans Lutters

In deze onrustige tijd zoeken veel mensen naar innerlijke vrede en spirituele verdieping. Juist de tijd van de twaalf Heilige Nachten tussen Kerstmis en Driekoningen kan hierbij helpen.

Op grond van zijn jarenlange ervaringen in werkgroepen door heel Nederland bespreekt Frans Lutters inhoudelijk en praktisch de mogelijkheden die tot een verdieping van deze bijzondere tijd van het jaar kunnen leiden. Het concreet werken met de Heilige Nachten schenkt een inspirerende mogelijkheid om meer bewust en bevlogen het nieuwe jaar binnen te gaan.

We kunnen niet in de toekomst kijken, maar het is wel duidelijk dat de wereld in hoog tempo nieuwe uitdagingen stelt aan de mens en natuur. Door een actieve omgang met de Heilige Nachten kunnen we ontdekken wat er van ons gevraagd wordt in deze uitdagende tijd en kunnen kracht en vertrouwen in de eigen creatieve vermogens groeien.

U bent allen van harte uitgenodigd voor deze inspirerende avond, die uw Kersttijd een geheel nieuwe vervulling zal geven. Ook voor degenen die al met de Heilige Nachten werken zal deze avond nieuwe mogelijkheden bieden.’

Inloop vanaf 19:45 uur)

Entree €12,50 per persoon
Aanmelden: Meld je uiterlijk 6 december aan door een e-mail te sturen naar avozutphen@gmail.com
Tot dan!
Warme groet
Karin Vermorken-Stas

← Terug naar alle activiteiten