Beste ouders en belangstellenden,

Een moment van trommelgeroffel en dan zouden we geroepen hebben…
 
“Het is zover… Jaaaa - we hebben een schoollocatie!!!”
 
Die hebben we ook, we hebben ze zelfs al bezichtigd. Maar ja, de molens van de gemeente malen net iets langzamer dan we hadden gehoopt.
Formeel moet het college van B&W nog de handtekening eronder zetten. Op 21 februari zal het plan officieel beoordeeld en (naar verwachting) goedgekeurd worden.
 
Vergadirng
 
Laten we helder zijn: er is een locatie, het is de meest gunstige oplossing voor de gemeente én er is geen alternatieve mogelijkheid om Auryn te vestigen.
Tot nu toe hebben we een zeer prettige verhouding met de gemeente en dat willen we graag zo houden. We hebben geen enkele behoefte en willen het risico niet lopen om door een ongewilde faux pas iemand op zijn tenen te trappen.
Dit betekent dat we nu geen officiële bekendmaking aan onze achterban kunnen doen. Dit is jammer en vraagt opnieuw geduld van jullie. Dit laatste geldt overigens ook voor ons, want het liefst zouden we het van de daken roepen! Want we zijn blij met deze locatie en zien een grote kans om hier echt onze eigen plek te kunnen creëren.
Wij gaan ervan uit dat we nog in februari de details bekend mogen maken.
Een hartelijke groet
namens het gehele Auryn team,
Marie van Overbeeke

 
 
Copyleft © AURYN
Deel deze mail met uw vrienden en kennissen!
Om uw profiel te wijzigen klik hier
Hier kunt u zich afmelden voor onze nieuwsbrief