WE KUNNEN BEGINNEN!

Augustus 2023 start Auryn!

 
Beste ouders en belangstellenden,
Vandaag, 31 mei 2022 om 12:13 uur viel een grote envelop door onze brievenbus – afzender: de Minister.
 
Papierberg van de Minister
 
Lieve mensen, het is een feit: Eindelijk kan de handrem eraf en gaan we met plankgas naar de volgende fase.
Er moet nog heel veel gebeuren tot september 2023. We houden jullie hiervan op de hoogte.
Voor nu hebben we een begin gemaakt om de ontmoetingsdagen vorm te geven. Deze zullen na de zomervakantie plaats vinden en vormen het (voorwaardelijke) vertrekpunt voor de aannameprocedure. We willen dat iedereen de gelegenheid heeft om grondig kennis te maken met ons onderwijs, waarna een doordacht en doorleeft besluit vóór (of tegen) Auryn genomen kan worden. Ouders, die een intentieverklaring hebben ingevuld, ontvangen t.z.t. een mail met meer informatie hierover.
Twee weken geleden hadden we een aangenaam eerste gesprek met de gemeente Zutphen. Mevrouw en meneer waren zeer welwillend en meedenkend in ons belang. Ondanks het feit dat het locatievraagstuk ingewikkeld is, hebben wij het gevoel dat alle betrokkenen hun best doen om een passende plek voor onze start te vinden. Het was een eerste kennismaking – concreter is het nog niet.
 
Mededelingen
Via de mail en ook tijdens de informatieavonden komen regelmatig twee thema’s langs, die we graag onder jullie aandacht brengen.
  1.  De uitdagende zoektocht naar woonruimte in en rondom Zutphen. Matthijs en Desirée vroegen ons om de volgende oproep met jullie te delen:

    "Gezien de huidige woningmarkt vraagt verhuizen naar Zutphen om creatieve en gezamenlijke oplossingen, maar ook om een netwerk voor gezinnen die van ver komen. Wij komen uit de buurt van Groningen en zijn op zoek naar gezinnen die ook op zoek zijn naar woonoplossingen in de vorm van gezamenlijk wonen door boerderijen of land samen te bewonen, met oog voor elkaar en de omgang met de natuur. Na de zomer willen wij langzaam beginnen met oriëntatie op de mogelijkheden. Doe jij mee? Of ben of ken jij iemand met beschikbare woonmogelijkheden? Wij horen graag van je."

     → Interesse? Stuur een bericht via de Auryn – contactpagina met als onderwerp ‘woonruimte’, dan sturen wij je mail door naar Matthijs en Desirée.


  2. De vraag naar de mogelijkheid om alvast een netwerk met mede-ouders op te bouwen, o.m. i.v.m. tijdelijk thuisonderwijs en/of speelgroepjes/opvang etc. tot de start van Auryn. Hiervoor zou nog iemand als aanspreekpunt nodig zijn.
  → Interesse? Stuur een bericht via de Auryn – contactpagina met als onderwerp ‘oudergroep’. Wij verbinden jullie dan.
 
Voor nu genoeg informatie. We verheugen ons nu al om een aantal van jullie in september te ontmoeten en wensen jullie alvast een prachtige zomer toe.
 
Met dolgelukkige groeten,
namens Auryn,
Marie van Overbeeke
 
 
 
Copyleft © AURYN
Deel deze mail met uw vrienden en kennissen!
Om uw profiel te wijzigen klik hier
Hier kunt u zich afmelden voor onze nieuwsbrief