Beste ouders en belangstellenden,

Één dag nadat de laatste nieuwsbrief aan jullie was verzonden, kregen we een mail van de inspectie: ze hadden de termijn voor het aanbieden van hun concept gespreksverslag om de zorgvuldigheid te waarborgen met twee weken verlengt… Over gebrek aan spanning in ons leven kunnen we werkelijk niet klagen!
Woensdag kwam ze dan eindelijk, de langverwachte email! Met zweet-natte handen en de hartslag van een kolibrie opende ik de mail.
 
We zijn op alle punten door de onderwijsinspectie
positief  beoordeeld!!!

Wat een vreugde! Wat een opluchting! De stilletjes alvast geslepen messen voor een eventuele verdedigingsslag mochten weer in de la verdwijnen en de wijn mocht open!
 
Ondanks deze vreugde, even voor de goede orde:
Dit is nog geen besluit. Deze ligt uiteindelijke bij de minister van OCW en wordt uiterlijk 1 juni 2022 genomen. Maar aangezien deze meneer ons dossier echt niet persoonlijk doorleest, baseert hij zijn besluit op het advies van de inspectie. De kans op afkeuring wordt in onze ogen steeds kleiner.  
Vrijdag gingen wij, collega’s van het Vrije Leerkrachten College, met taart en bubbels bij elkaar zitten om even stil te staan bij deze mijlpaal, maar uiteraard ook om alweer verder te denken en te plannen. Een mail aan de gemeente voor een gesprek (o.m. over huisvesting) is al de deur uit. De volgende informatieavond staat geplant op 25 maart (er is nog plek!). Daarnaast loopt ons ‘normaal’ leven natuurlijk ook door en één van ons moet immers ook nog afstuderen. De andere, namelijk Marleen, is woensdag geslaagd voor haar Pabo-diploma! Een dubbel feestelijke dag dus!
Proficiat, lieve collega-initiatiefnemer!
We hopen dat ook in jullie leven datgene, waarvoor jullie strijden, klein of groot, lukt en wensen jullie veel genot aan de aankomende lente.
 
Met dolgelukkige groeten,
namens Auryn,
Marie van Overbeeke
 
 
 
Copyleft © AURYN
Deel deze mail met uw vrienden en kennissen!
Om uw profiel te wijzigen klik hier
Hier kunt u zich afmelden voor onze nieuwsbrief