Beste ouders en belangstellenden,

 
Lege ballonnenZoals meestal na een periode van grote inspanning, komt er even een moment, waar al die opgebouwde spanning wegstroomt en je alleen nog maar een verkreukelde, lege, onooglijke huls bent. 
Na het opruimen en gladstrijken van de kreukels kijken we graag met jullie (even) terug en vooral vooruit.
 
Wat een feest!
Op 16 oktober j.l. was er met het behalen van de belangstellingsmeting reden voor beschuit met muisjes. Heel fijn dat we met velen van jullie het glas mochten heffen.
Op deze plek nog eens een GROTE DANK naar iedereen die zo hard meegewerkt heeft om deze prestatie mogelijk te maken!
 
Feest 1Foto 2
 
 
En dan de afterparty
Marie tippendAansluitend zijn wij direct aan het werk gegaan, want op 31 oktober moest de aanvraag compleet zijn. Met vierkante ogen en houten konten zaten we gevoelde 24 uur per dag achter de computer te tippen, lezen, correcties aanpassen, herlezen… tot we dan eindelijk zo ver waren om het knopje in te drukken: TADA! Nu ligt de bal bij de onderwijsinspectie en we wachten op hun uitnodiging voor gesprek.
 
 
En ondertussen?
Ondertussen blijven mails binnenkomen van ouders, die hun kind graag alvast willen aanmelden bij Auryn! Wat een heerlijk gevoel bij elke mail die we daarover mogen ontvangen! Omdat we echter pas in juni 2022 definitief te horen krijgen of we in 2023 kunnen beginnen, willen we nu nog geen echte aannamegesprekken voeren.
 
Intentie verklaring
We hebben een intentieverklaring opgesteld en op de website gepubliceerd. Dit is GEEN aanmelding en moet ook niet verward worden met de belangstellingsmeting die we onlangs afgerond hebben.
Voor onze planning is het echter belangrijk om in kaart te brengen wie nu werkelijk de intentie heeft zijn kind naar Auryn te laten gaan.
Wij gebruiken deze gegevens alleen voor intern gebruik en delen dezen met niemand.
Je kan deze intentie kenbaar maken voor kinderen die geboren zijn in 2014 of later. Kinderen die in 2023 al naar klas 4 gaan, kunnen waarschijnlijk niet op Auryn terecht, omdat we niet hoger dan met een 3de klas willen starten.
De intentieverklaring vinden jullie hier op de website.
 
Informatie bijeenkomsten
In het nieuwe jaar hebben we weer een informatiebijeenkomst op de agenda gezet: donderdag 20 januari. De locatie maken we nog bekend.
Voor nu wensen we jullie een verwachtingsvolle pepernotentijd met veel hartkloppingen toe. 
 
Namens het team een hartelijke groet,
Marie van Overbeeke
 
 
 
Copyleft © AURYN
Deel deze mail met uw vrienden en kennissen!
Om uw profiel te wijzigen klik hier
Hier kunt u zich afmelden voor onze nieuwsbrief