Beste ouders en belangstellenden,

En opeens zijn we een grote groep – het begin van een gemeenschap! Er heeft zich iets magisch voltrokken. Hoewel ik normaal gesproken voor de benadering van mens tot mens ben in plaats van het digitale gedoe, heeft de app-groep een tot nu toe ongekende band geschapen. Na maanden in een klein groepje te ploeteren, ervaren we nu een golfbeweging om ons heen, die wellicht een tsunami kan worden. Vaders en moeders, die met flyers door de straten van Zutphen trekken. Kinderdagverblijven en verloskundigenpraktijken, die onze boodschap verspreiden. Leerkrachten, die al bij ons aankloppen met de voorzichtige vraag of er in de toekomst misschien wel een baan bij Auryn te krijgen is…
 
Auryn op de braderie
Zelfs het overheidsbeleid ‘helpt’ mee: omdat de 1,5 meter regel vervalt, kan bij ons in de buurt op het nippertje de traditioneel september braderie doorgaan! Dit is altijd een reuze gezellige boel. De hele Weg naar Laren is één grote rommelmarkt, zeg maar gerust de Koningsmarkt van het Noordveen. En wij grijpen natuurlijk deze kans!
Kom jij ook morgen (zaterdag 25 sept.) gezellig kennis maken met ons? We staan bij nr. 54, stoken daar een vuurtje en de kinderen kunnen broodjes bakken en popcorn poffen. Er is speksteen, vilt en hout om mee te werken. We hebben een kleuterjuf met een gitaar! En natuurlijk alle informatie over Auryn, die je maar wilt.
 
Ja zeggen, ook ja doen?
Naast al het enthousiasme en veel vrolijkheid nog een ernstige kanttekening:
de belangstellingsmeting. Ondanks al het animo blijft de meting kwakkelen. Bijna iedereen, waarmee wij in gesprek gaan, zegt het te snappen, het goed en belangrijk te vinden en zéker te gaan doen… maar dit zien wij niet terug in de getallen.
We begrijpen dat iedereen veel te doen heeft, dat je to-do-list waarschijnlijk drie keer om de Walburgiskerk gewonden kan worden, maar toch… plaats het bovenaan, want de tijd vliegt voorbij!
Niet genoeg belangstelling tot 15 oktober
betekent geen Auryn!
We nemen dus een grote kloof waar tussen diegene die ja zeggen en diegene die ja doen. We helpen je graag een ja-doener te worden, ga hiervoor eenvoudig naar de belangstellingsmeting op onze website en doe het nu meteen!
Ben je onzeker, heb je vragen of kom je er niet uit?
Bel me dan op, ik help je graag! 06-33139669
Wij kunnen overigens niet zien, wie wel of niet zijn belangstelling bij DUO heeft gemeld. Daarom kunnen we diegene die er nog niet aan toe gekomen is – of het gewoon vergeten is, niet nog eens doelgericht aan z'n jasje trekken.
 
Ambassadeurs van Auryn
Wil je nog aansluiten bij onze handige app groep en deel uitmaken van onze gezamenlijke bouwplaats voor Auryn? Mail of app me je 06 nummer en ik nodig je uit!
 
Namens het team
een hoop- en vertrouwensvolle groet,
Marie van Overbeeke
Mail:  m.vanoverbeeke@vlc-auryn.nl
Tel: 06 331 396 69
 
 
Copyleft © AURYN
Deel deze mail met uw vrienden en kennissen!
Om uw profiel te wijzigen klik hier
Hier kunt u zich afmelden voor onze nieuwsbrief