Beste ouders en belangstellenden,

De stemming in ons team kan je op moment vergelijken met een bijenkorf, een en al bedrijvigheid en zoemend enthousiasme.
Zijn de nieuwe flyers al klaar? Nog even vergaderen voor de volgende informatieavond. Heb jij die en die al gemaild? En daar nog achteraan gebeld?
Boodschappen doen duurt drie keer zo lang dan gebruikelijk, overal ontstaat vrijwel altijd een gesprek over Auryn, op de markt, in de winkel, in de bieb...
Mijn nieuwe buurvrouw bijvoorbeeld. Net naar Zutphen verhuist, twee jonge kinderen en hoogzwanger van de derde. Tevreden op de Montessori school en enthousiast over ons initiatief. De flyer viel in goede aarde. Diversiteit vindt zij belangrijk.
Twee weken later wordt er aan mijn deur gebeld. Het is de buurvrouw, drie dagen eerder bevallen van een gezonde jongen, die voor mij staat: "Ik ben de flyer kwijtgeraakt, maar wil jullie echt steunen. Mag ik er nog een?"
Ik kijk ze met grote ogen aan. Drie dagen geleden bevallen en nu sta je voor mijn deur voor de flyer?
GE-WEL-DIG!
That’s the spirit, mensen!
 
Elke stem telt!
Toegegeven, het wordt moeilijker dan we in het begin dachten. En misschien ook als jullie dachten, want hoe vaak horen we niet: "He, zijn jullie er nog niet? Er is toch zooo veel belangstelling."
Ja, dat klopt, die is er zeker. Maar wanneer je denkt dat het zo gepiept is, kom je misschien minder snel in actie. Je denk misschien onbewust: Iemand anders zal het wel doen, ik hoef niet ook nog zo nodig.
Niets is minder waar. Doe mee! Spreek mensen aan! Kom in actie! We hebben nog 28 dagen om 64 stemmen te halen.
Klinkt veel, maar dat gaat lukken: nog maar 2,3 mensen per dag! Met zijn allen!
 

Wil je actief helpen?

Sinds kort hebben we een Telegram appgroep "Ambassadeurs van VLC Auryn", leden zijn enthousiaste en gedreven ouders.  Daardoor kunnen we vlot in actie komen en lopende acties onder elkaar afstemmen. Het is een genot om hiervan deel te zijn.
Wil je meedoen en bijdragen aan het ontstaan van een prachtige schoolgemeenschap voor jouw en andere kinderen?
Mail (m.vanoverbeeke@vlc-auryn.nl) of app (06-33139669) me jouw 06-nummer en ik maak je lid van de club.
Samen maken we het verschil!
Namens het team
een daadkrachtige groet,
Marie van Overbeeke
Mail:  m.vanoverbeeke@vlc-auryn.nl
Tel: 06 331 396 69
 
 
Copyleft © AURYN
Deel deze mail met uw vrienden en kennissen!
Om uw profiel te wijzigen klik hier
Hier kunt u zich afmelden voor onze nieuwsbrief