Beste ouders en belangstellenden,

Dit is de stand van zaken op zondag ochtend 09.00 uur!
Dit is de stand van zaken op zondag ochtend 09.00 uur!
(en hier loopt de teller)
 
Vanaf afgelopen zaterdag loopt het hard. We hebben nog maar 29 stemmen nodig!
Maar...  zoals een groot deel van onze lezers nog zullen herinneren: het laatste uur van de bevalling is meestal toch het zwaarst.
In de Trouw van zaterdag stond te lezen dat van de meer dan 100 schoolinitiatieven tot nu toe maar 1(!) de nodige stemmen bij elkaar heeft gekregen.
Maak dat wij de volgende zijn!
 
Kom flyeren!
Hoogste tijd om met elkaar de eindspurt in te zetten:
ALLE hens aan dek! 
We hebben nu echt de hulp van iedereen nodig. Zit je misschien al langer te popelen met de vraag wat jij voor dit mooie initiatief kan betekenen? Nu is het moment, kom flyeren!
Gisteren zijn bij ons 2500 flyers gearriveerd. Deze moeten verdeeld worden. Vele handen (en in dit geval voeten) maken licht werk, dus kom langs, pak een stapeltje en verdeel ze in jouw buurt. Verdeel onder vrienden, kennissen en vooral kinderdagverblijven. Je kan op de Hemonystraat 19A gewoon achterom komen, de doos staat op de tafel op het overkapt terras.
 
Terugblik braderie
Wat een geweldige stemming was er op de braderie!
Veel blije mensen, zoveel actieve kinderen en geweldige ontmoetingen! Ook mooi om te merken dat Auryn een echt begrip is geworden voor ouders van jonge kinderen in Zutphen.
Toch kregen ook velen pas in het persoonlijke gesprek op de braderie door, dat je het ook voor een ander kan doen.
Juist wanneer je zelf tot de gelukkigen hoort, die een plek op een voor hun kind passende school gevonden hebben. Dus ook nu nog: doe het voor bijvoorbeeld Zion (zie foto), die nu dagelijks door zijn moeder naar de Vrijeschool in Doetinchem gereden wordt. 
Nog even met z’n allen aan de bak - zodat we op 17 oktober gezamenlijk een prachtig feestje kunnen bouwen! Ik heb er nu al zin in!
 
Ambassadeurs van Auryn
Wil je nog aansluiten bij onze handige app groep en deel uitmaken van onze gezamenlijke bouwplaats voor Auryn? Mail of app me je 06 nummer en ik nodig je uit!
 
Namens het team
met een strijdlustige groet,
Marie van Overbeeke
Mail:  m.vanoverbeeke@vlc-auryn.nl
Tel: 06 331 396 69
 
 
Copyleft © AURYN
Deel deze mail met uw vrienden en kennissen!
Om uw profiel te wijzigen klik hier
Hier kunt u zich afmelden voor onze nieuwsbrief